Bodylab Whey 100 Iso Pure 750g Chocolate

299,00 kr.
Inkl. moms
Reference:

Bodylab Whey 100 ISO Pure består af 100 % rent udenatureret valleproteinisolat af højeste kvalitet.

Antal
Sidste elementer på lager

Protein bidrager til at øge og vedligeholde muskelmassen samt normale knogler. 

Bodylab Whey 100 ISO Pure er markedets absolut bedste proteinpulver og beregnet til den professionelle eller meget seriøse atlet, der kun vil byde sine muskler det bedste. Bodylab Whey 100 ISO Pure indeholder kun meget lidt fedt og laktose. Er du laktoseintolerant, vil du typisk ikke have problemer med at indtage dette produkt.

Bodylab Whey 100 ISO Pure proteinpulver er produceret i EU og udvundet af frisk komælk, via moderne og skånsomme filtreringsprocesser. Bodylab Whey 100 ISO Pure består af 100 % rent udenatureret valleproteinisolat af højeste kvalitet. Valleprotein er kendt for sin alsidige aminosyreprofil, hvilket giver produktet en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

I forhold til mange andre proteinkilder besidder Bodylab Whey 100 ISO Pure en meget høj biologisk værdi og indeholder hele 22,9 % forgrenede aminosyrer (BCAA), hvilket gør det til en optimal kilde til ekstra protein. 

Bodylab Whey er instantiseret og kan opløses ved omrøring i vand, mælk eller juice. Bedste resultat fås dog ved anvendelse af en Bodylab Shaker. 

Produktet smager godt, er ikke tilsat nogen former for sukker og indeholder typisk kun 2 % naturlig mælkesukker. 

Proteinpulver fra Bodylab indeholder hverken aspartam eller AZO-farvestoffer. 

Smag:  Chocolate/ strawberry

Størrelse:  750 g

Dosering:  Indtag 25-30 gram i 300-400 ml vand eller mælk straks efter træning.

NÆRINGSINDHOLD: 100g
Energi 1530 kJ / 370 kcal
Fedt 1 g
- heraf mættede fedtsyrer 0-1 g
Kulhydrater 2 g
- heraf sukkerarter 0-1 g
Kostfibre 0 g
Protein 87 g
Salt 0,50 g
Ingredienser Bodylab Whey 100 Iso Pure 750g -Chocolate. Ingredienser: Ultra- og mikrofiltreret valleprotein-isolat (mælk), kakaopulver (2%), aroma, emulgator (sojalecithin), sødestoffer (sukralose, acesulfam-K).
2 Varer