Scitec 100% Whey Isolate 2000g Cookies & Cream

669,00 kr.
Inkl. moms
Reference:

100% Whey Isolate fra Scitec Nutrition er lavt på kulhydrater og indeholder kun 0,6 gram kulhydrater pr dosering.

Antal
Ikke på lager

Extra L-glutamine tilsat

100% af protein fra valle

100% Whey Isolate fra Scitec Nutrition er velsmagende og letopløselig, og den er lavet  af  fremragende mikrofiltreret  kvalitetsprotein fra valleisolat.

Produktet er lavt på kulhydrater og indeholder kun 0,6 gram kulhydrater pr dosering.

Generelt produceres valleisolatproteiner for at have en højere procentdel protein end vallekoncentrater, hvilket også betyder, at isolater har lavere sukker- og fedtindhold.

Proteiner er kilden til nitrogen og essentielle aminosyrer, som kroppen har brug for i forbindelse med vækst og vedligeholdelse af væv. Derfor bidrager 100% Whey Isolate til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse og til vedligeholdelse af normale knogler *.

Valleprotein fra mælk er et såkaldt komplet protein, fordi det giver kroppen alle de nødvendige typer af aminosyrer, herunder de 9 aminosyretyper histidin, isoleucin, leucin, lysin, methionin, phenylalanin, threonin, tryptophan og valin. Disse aminosyrer kan kroppen ikke danne selv, og de skal således tilføres via kost eller kosttilskud.

100% Whey Isolate fra Scitec Nutrition har tilføjet ekstra L-glutamin, der er den mest fri aminosyre i blodet.

Disse erklæringer er videnskabeligt bevist af Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA) og godkendt af Europa-Kommissionen (EF).

 

Dosering

Bland 1 portion 25 g (2/3 måleske) i 300 ml vand, mælk eller anden væske.

Bedste tid til brug er efter træning.

Smag

Chokolade, vanille, jordbær, banan, hindbær

Størrelse

700g (28 serv.)

2000g (80 serv.)

Allergeninfo

Fremstillet i et anlæg, der behandler mælk, æg, gluten, soja, nødder, fisk og skaldyr.

 

OBS!

Opbevares utilgængeligt for børn. Brug dette produkt sammen med mad som en del af en sund, afbalanceret kost, ikke som en erstatning for mad. Overskrid ikke den anbefalede daglig dosis. Bør kun efter aftale med en læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdomme.

NÆRINGSINDHOLD: 100g
Energi 1462 kJ / 348 kcal
Fedt <0,5 g
- heraf mættede fedtsyrer <0,5 g
Kulhydrater 2,4 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 84 g
Salt 0,48 g
L-Glutamine 1000 mg
Ingredienser Scitec 100% Whey Isolate- Banana. Ingredienser: Banan: mikrofiltreret filtreret og Ultra Valleproteinisolat (fra mælk , emulgator: Soya lecithin ), Aroma (Banan), L-glutamin, sødestoffer Sucralose, acesulfam K), valleproteinhydrolysat (fra mælk ), surhedsregulerende midler (citronsyremonohydrat).