Efter træning

Når du træner nedbrydes dine muskler og det kræver næringstoffer for at genopbygge det du lige har nedbrudt.

Umiddelbart efter træning er det derfor vigtigt at du fylder depoterne med ernæring for at påbegynde en optimal restitution.

Efter træning er det bedst at få en blanding af proteiner og kulhydrater.

Protein hjælper med at genopbygge og forhindre nedbrydning af musklerne. Protein vil også hjælpe med at reducere muskelømhed.

Kulhydrater er en afgørende kilde til energi for din krop og er derfor mindst lige så vigtige for dine resultater som proteiner.  Kulhydrater er kroppen primær brændstof. Kulhydrater sikrer maksimal ydeevne, optimerer din restitution og genopbygning af musklerne efter hård træning.

En proteinshake med hurtigoptagelige kulhydrater som Vitargo, maltodextrin, fructose og dextrose med eventuelt kreatin vil være et udmærket valg at indtage efter træning.  En anden mulighed kunne også være en Weight gainer. Weight gainer er et kosttilskud med højere kalorieindhold end de klassiske proteintilskud. En Weight gainer er en blanding af kulhydrater, valleprotein og fedt og i nogle tilfælde er der også tilsat andre muskelopbyggende ingredienser som kreatin, mineraler og vitaminer.

Efter træning

Der er 378 varer.

Viser 1-12 af 378 element(er)

Aktive filtre