Bodyfuel leverer højkvalitets kosttilskud og træningstilbehør. Vi har produkter, der henvender sig til størstedelen af den danske befolkning over 18 år.

Vores kostrådgivning og sortiment af kosttilskud henvender sig bl.a. til den dedikerede forbruger, som ofte er at finde i motionscentret. Denne forbruger er højst sandsynligt yderst bevidst om sin kost og sit kalorieindtag på daglig basis. Men vi henvender os også til den travle, mere “almindelige” forbruger, som gerne vil opgradere sin træning eller blot være mere aktiv.

Her hjælper vi gerne med god kostrådgivning, der kan skabe en fin balance mod et sundere liv.

Hvorfor er kosttilskud en god idé? 

Når man træner eller lever et aktivt liv, bliver kosttilskud hurtigt en del af den daglige rutine. Det er dog vigtigt at huske på, at det kun ér tilskud til ens kost - men lærer man at bruge tilskuddene korrekt i kombination med en generelt sund og varieret kost, kan det virkelig give gode resultater!

Som nybegynder kan det være svært at finde rundt i de forskellige tilskud, og for hvert tilskud er der super mange forhandlere.

Hos BodyFuel har vi inddelt vores produkter i forskellige kategorier, så du nemt kan finde det produkt, som du ønsker i forhold til dine ambitioner og mål.

Husk, at et kosttilskud ikke er en mirakelkur

Der er desværre mange, der har opfattelsen, at kosttilskud kan udrette mirakler. Vi mener som nævnt, at det er vigtigt, at vores kunder er bevidste om, at vores produkter kun er tilskud, og ikke erstatninger for en sund og varieret kost. Kosttilskud er et praktisk supplement og vil aldrig kunne erstatte din daglige kost og træning. Vi anbefaler derfor, at man til enhver tid følger de officielle kostråd.