Før træning

Før træning

Før man begynder at lede efter produkter der på en aller anden måde fremmer ydeevnen, er   det først og fremmest vigtigt at huske, at optimal kost, væske og søvn  giver optimal træning. Du vil som regel gerne yde din maks for at får det meste ud af dine anstregelser. Det er enten om du skal en tur i træningscenteret, på løbetur eller skal dyrke nogle form for sport. Derfor burde du sørge får at fylde den rigtig energi på din krop forinden.

En optimal kost samme med tilstrækkelig søvn og væske er helt sikkert med til at optimere din træning, da det vil sørge for at du har energi nok til at yde din allerbedste.

Om det er på træningsdag eller hviledag, så sørge får du får tilstrækkelig søvn. Spis en sund varieret kost dagligt som indeholder alle tre makroer (komplekse kulhydrater, protein og sundt fedt). Spis selvfølgelig masser af grønsager og frugt og sidst men ikke mindst husk at drikke masse af vand/væske, det fremmer fordøjelsen og holder dig fra at blive dehydreret.

Der er selvfølgelig forskel på meget vi spise og træner men vi anbefaler at du spiser senest 2 timer før træningen, især hvis du skal går til den og der indgår løb, hop og spring. Hvis det er en mildere form for træning kan du tillade dig at spise et mindre måltid 1 time før træning.

Træner du tidligt om morgen kan det være svært at spise flere timer før din træning. Du kan i stedet drikke rigeligt med vand/væske og spis eventuelt noget frugt. Vær dog opmærksom på at får noget at spise og drikke lige efter træning. Her kan kosttilskud være gode og praktiske.

Når det er sagt så har vi alle de dage hvor energi niveauet er lavere end andre dage. Det kan være på grund af for lidt søvn, dårlig mad, en hård eller stressende dag på jobbet eller en anden årsag. Her kan kosttilskud have en række fordele og kan være med til at redde træningen ved at give et løft af energi før og under træning.

Kosttilskud der tages før træning fokuser primært på at levere en hurtig præstationsfremmende effekt. De er designet til at øge ydeevnen fremkalde fokus og give mere energi.

Der findes mange produkter som f.eks PWO (Pre-workout), Kreatin, Aminosyrer, BCAA/EAA, Maltodextrin, Vitargo som på en eller anden måde fremmer ydeevnen. 

Før træning

Der er 369 varer.

Viser 1-12 af 369 element(er)

Aktive filtre