Kulhydrater

Kulhydrater er en afgørende kilde til energi for din krop, og er derfor mindst lige så vigtige for dine resultater som proteiner. Kulhydrater er kroppens primære brændstof.

Langt de fleste kulhydrater findes i vegetabilske fødevarer (vegetabilsk = fra planter) som fx brød, korn, grøntsager og frugt, og derfor er kulhydrater helt naturligt en del af en sund og varieret kost. Der findes flere forskellige typer kulhydrater, som kan inddeles i stivelse, sukkerarter (fx ren sukker og frugtsukker) og kostfibre.

Kulhydrater sikrer maksimal ydeevne, optimerer din restitution og genopbygning af musklerne efter hård træning.

Hurtigt optagelige kulhydrater er ideelle før, under og efter træning. Vi har hurtigt optagelige kulhydrater som Vitargo, Maltodextrin, Fruktose og Dextrose.

Vitargo

Vitargo er et enestående patenteret kulhydrat med en høj molekylvægt. Vitargo er skabt med en molekylær profil, der er massivt forskellig fra de sukkerarter – for eksempel Glucose, Fruktose og Maltodextrin, der findes i mange produkter. Vitargo når derfor hurtigt igennem systemet og giver dig den ekstra energi, du har brug for - faktisk 65-68 % hurtigere end almindelige kulhydrater gør.

Maltodextrin, Fruktose og Dextrose

Disse tre kulhydrattyper har forskellige absorptionshastigheder, men fælles for dem er, at de hurtigt vil fylde dit glykogenlager samtidig med, at de også giver dig masser og vedvarende energi til kroppen.

Kulhydrater

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)

Aktive filtre