Scitec Isotec Endurance 1000g Lemon Ice Tea

199,00 kr.
Inkl. moms
Reference:

Isotec Endurance er en fantastisk kilde til langvarig energi og produktet vil på grund af dets elektrolytter holde dig hydreret igennem hele din træning.

Antal
Sidste elementer på lager

MED ANTIOXIDANTER & STØTTE TIL DIT IMMUNFORSVAR

 

Isotec Endurance er en fantastisk kilde til langvarig energi og produktet vil på grund af dets elektrolytter holde dig hydreret igennem hele din træning.

Scitec Isotec indeholder hele tre forskellige karakteristiske kulhydrater, nemlig maltodextrin, fruktose og dextrose. Disse tre kulhydrattyper har forskellige absorptionshastighed og vil hurtig fylde din glykogenlager samtidig med at de også giver dig vedvarende energi.

Og så om dét ikke var nok, så har Isotec Endurance fra Scitec Nutrition herudover også en fantastisk smag, samt det indeholder følgende vitaminer og mineraler, som bidrager til en eller flere af følgende fordelagtige fysiologiske funktioner*:

 

Magnesium kan forhindre muskelkrampe og sikre god muskel- og nervefunktion

Fosfor muliggør en effektiv omdannelse af kulhydrater og fedt til nyttig energi

Kalium forsinker af træthed, regulerer væskebalancen og reducerer muskelømhed

Natrium opretholder væskebalancen

C-vitamin øger dit immunforsvar og regulerer frigivelse af kortisol

E-vitamin beskytter dine celler mod skader fra frie radikaler

 

* Disse erklæringer er videnskabeligt bevist af Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA) og godkendt af Europa-Kommissionen (EF).

 

Dosering

Tilsæt 1/2 scoop (33 gram) Isotec Endurance til 500 ml vand. Brug det under træning for at fylde depoterne med kulhydrater, væske, elektrolytter, vitaminer og mineraler.  

 

Smag

Citron iste

 

Størrelse

1000g (30 serv.)

 

Allergeninfo

Fremstillet i et anlæg, der behandler mælk, æg, gluten, soja, nødder, fisk og skaldyr

 

OBS!

Opbevares utilgængeligt for børn. Brug dette produkt sammen med mad som en del af en sund, afbalanceret kost, ikke som en erstatning for mad. Overskrid ikke den anbefalede daglig dosis. Bør kun efter aftale med en læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdomme.

Indhold pr. portion 15 g
Energi 218 kj / 52 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrater 13 g
- heraf sukkerarter 6,4 g
Protein 0 g
Salt 0,29 g
Vitamin C 90 mg
Vitamin E 6,8 mg a-TE
Forsfor 200 mg
Ingredienser Scitec Isotec Endurance 1000g Lemon Ice Tea. Ingredienser: Maltodextrin, Dextrose, Fructose, dinatriumhydrogenphosphat, Surhedsregulerende middel (vandfri citronsyre), kaliumdihydrogenphosphat, magnesiumhydrogenphosphat, smag (sort te, citron), L-askorbinsyre, farve (Ammonia Karamel), DL-Alfa Tokoferylacetat, sødestoffer (Sukralose, Acesulfam K).

 

2 Varer