Træningsudstyr

Brug det rigtige træningsudstyr og optimer din træning

Hos BodyFuel finder du forskelligt fitness- og træningsudstyr, der kan hjælpe dig med at optimere din træning. Vi har blandt andet knæ- og håndledsbeskyttere, træningshandsker og træningsbælter. Leder du efter andet udstyr såsom shakers, vandflasker eller sportstape, kan du finde et udvalg her på webshoppen.

Når du styrketræner, er det vigtigt, at du passer på din krop, så du undgår skader. Hos BodyFuel finder du blandt andet det nødvendige udstyr til at passe på dine led. Vi anbefaler især håndledsbeskyttere, når du styrketræner. Håndleddet er et af de mest udsatte led, når du træner med frivægte, og derfor er det vigtigt at passe på leddene, så du undgår langvarige skader. Træner du meget dødløft eller squat, kan vi også anbefale vores waist belt, der hjælper dig med at opretholde en god kropsholdning under træningen.

Træningsudstyr kan hjælpe på muskelopbygningen

Styrketræning kan have mange fordele. De åbenlyse, som de fleste stræber efter, er større muskler, øget styrke, eller en krop, der kan leve op til dit eget kropsideal.

Når du styrketræner, anbefaler vi ligeledes træningselastikker - eller resistance bands - til at opnå bedre muskelsundhed og fleksibilitet. Du kan finde et bredt udvalg lige her på vores webshop.

Har du besluttet dig for at starte med at løfte tunge vægte og bygge store, flotte muskler, så kræver det også, at du har styr på dit træningsudstyr. Det udstyr kan du finde hos her hos BodyFuel. Vi står klar med gode råd og kyndig rådgivning, der hjælper dig med at opnå dine mål.

Læs vores guide: Træningsudstyr, du skal investere i.

Træningsudstyr, du skal investere i

BodyFuel anbefaler et vægtløfterbælte, når du træner squat eller dødløft. Du kan få mange forskellige bælter i forskellig kvalitet. Du skal derfor altid være opmærksom på, om det bælte du køber, opfylder det rette formål. Skal du have et bælte af høj kvalitet, er der et par ting, som du skal holde øje med. Som tommelfingerregel vil et bælte af god kvalitet være bredt fortil. Hvor meget af ryggen det skal dække, bredden af bæltet og stivheden, skal man prøve sig frem med. Vægtløfterbæltet er vigtigt, da det er med til at stabilisere rygsøjlen, og endda potentielt øge hastigheden af dine løft.

Et andet værktøj, du bør investere i, er straps eller løftestropper. Formålet er, at du vikler stropperne omkring håndleddene og stængerne, hvor du kan have begrænset greb. Straps kan bruges til dødløft, samt i en split squat med håndvægte. Du bruger straps der, hvor grebet måske kan give op, inden de muskler, du egentlig forsøger at træne, bliver udtrættede. Hvis du benytter straps, har du mulighed for at holde fast på stængerne eller dine håndvægte i længere tid.

Træningsudstyr til nybegynderen

Håndledsbeskyttere

Håndledsbeskyttere er perfekte til nybegynderen, der vil starte på styrketræning med målet om at ramme de helt tunge vægte. Håndledsbeskytternes primære egenskab er at sikre ekstra stabilitet omkring håndleddet. Derved kan du langt bedre overføre ekstra power til dine løft.

Det er en billig måde at få ekstra støtte og aflastning til dine håndled. Dog er det vigtigt, at man ikke bruger håndledsbeskyttere som et alternativ til at arbejde med- og træne sin grebsstyrke. Har du smerter eller problemer med håndleddene, er det vigtigt, at du finder ud af, hvordan du kan forbedre dette. Det er ikke forsvarligt at feje problemerne under gulvtæppet og nøjes med håndledsbeskyttere.

Håndledsbeskyttere skal være en hjælp til din træning, og det vil uden tvivl være en god og forstærkende faktor til din styrketræning at investere i et par. Ligesom træningsbæltet vil du mærke, hvordan den ekstra stabilitet øger udbyttet af din træning.

Træningsudstyr til den øvede

Okklusionsstraps

Okklusionsstraps og okklusionstræning er en alternativ måde at ramme dine muskler på. Straps’ene bliver bundet om musklerne for delvist at klemme venerne og blodtilstrømningen til musklerne. Dette har til effekt at reducere hastigheden af blodomløbet for, at metabolitterne efterfølgende forbliver længere tid i området. Når du rammer denne okklusion, vil du kunne træne med langt lettere vægte og bl.a. mindske risikoen for få skade i musklerne. Det essentielle ved okklusionstræning er, at du husker den lave intensitet og foretager træningen i slutningen af din træningssession. Sådan opnår du de bedste resultater med okklusionsstraps. 

Træningsudstyr

Der er 42 varer.

Viser 1-12 af 42 element(er)

Aktive filtre