Barebells Bar 55g Hazelnut & Nougat

25,00 kr.
Inkl. moms
Reference:

Svenske Barebells bar er en yderst velsmagende proteinbar som indeholder alle de rigtig forhold af protein,sukker,fedt mm.

Dosering
Du kan spise en barbell proteinbar lige efter træning eller når som helst du ønsker et proteinrigt mellemmåltid eller som en sundere snack.

Antal

Minimumsantallet for køb af varen er 3.

Svenske Barebells bar er en yderst velsmagende proteinbar som indeholder alle de rigtig forhold af protein,sukker,fedt mm. Barebells bar giver dig fantastiske smagsoplevelser og ernæringsmæssige værdier, man kan faktisk sige at Barebells  sætter en ny standard for proteinbarer, da det er sjældent man har set så gode velsmagende Proteinbar og  samtidigt har et så godt næringsindhold som disse fra Svenske Barebells. Baren er helt fri for tilsatte sukkerarter og er beriget med 20 gram protein . Barebells har gjort det muligt at du ikke længere skal vælge mellem at få en masse unødvendigt sukker fra en lækker  bar, eller den kedelige tørre konsistens fra én med gode ernæringsmæssige værdier.

 

Smag: Caramel Cashew,Coconut & Choco, Cookies & Cream,, Hazelnut & Nougat, Salty Caramel, White Chocolate Almond, Apple Pie, Brownie, Toffee

 

Størrelsen:55 g

 

Dosering: Du kan spise en Barebells proteinbar lige efter træning eller når som helst du ønsker et proteinrigt mellemmåltid eller som en sundere snack.

Næringsindhold per 100 g per bar 55 g
Energi 1557 kJ/373 kcal 856 kJ/205 kcal
Fedt 17 g 9,4 g
- heraf mættet fedt 7,4 g 4,1 g
Kulhydrat 26 g 14 g
 - heraf sukkerarter 3,5 g 1,9 g
Fiber 7,7 g 4,2 g
Protein 36 g 20 g
Salt 0,19 g 0,10 g

Ingredienser Barebells Hazelnut & Cream: 
mælkeprotein, fugtighedsbevarende middel(glycerol), sødemiddel (maltitol), kollagenpeptider, isomalto-oligosakkarider, hasselnødder (7,5 %), vand, kakaosmør, mælkepulver, kakaomasse, palmeolie, kakaopulver, aroma, emulgeringsmiddel (sojalecithin), sødemiddel (sukralose, acesulfamkalium/acesulfam K). 
Kan indeholde spor af æg, gluten, jordnødder og andre nødder. 
Overdreven indtagelse kan have en afførende effekt.

Information: Dette er en proteinbar til  supplering af protein til den daglige kost. Den skal ikke erstatte en varieret kost.

11 Varer

Du vil eventuelt også synes om